Logo Folkers Rijopleidingen
Leerzaam op weg!

Onze locaties
Postadres: Ter Wuppingerweg 3, Onstwedde
Bezoekadres: Oosterhavenkade 3b, Winschoten

Contactgegevens
0599 – 33 25 60
info@folkersrijopleidingen.nl

Onze openingstijden
Ma. t/m Vr. van 08:00 – 20:00 uur
Za. van 08:00 – 16:00 uur
U bevindt zich hier: Home 5 Informatie 5 Annuleringsregeling

Annuleringsregeling

Bij het annuleren van een gemaakte afspraak dient men rekening te houden met annuleringskosten.

Voor een proefles/rijles/individuele theorieles geldt dat er tot 48 uren van tevoren afgezegd kan worden. Na deze 48 uur kan alleen afgezegd worden met een geldige reden. De instructeur zal beoordelen of de reden geldig is (denk aan ziekte of persoonlijke omstandigheden).

Wordt er niet met een geldige reden binnen deze 48 uur afgezegd, dan zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.

Bij nascholingscursussen geldt: tenminste één week van te voren afzeggen, valt de afzegging binnen deze dagen zonder geldige reden zoals hierboven benoemd, dan worden 50 % van de cursuskosten in rekening gebracht.

Voor geplande examens geldt: vijf dagen voor het geplande examen moet het volledige bedrag en eventueel andere openstaande bedragen voldaan zijn. De rijschool behoudt zich het recht voor om bij het niet nakomen van de financiële verplichtingen het examen te annuleren.

Voor een geldige reden (ziekte, overlijden, ziekenhuisopname) geldt een restitutieregeling. Je kunt hiervoor contact opnemen met de rijschool. Het contactpersoon hiervoor is Rianne Folkers.

Folkers Rijopleidingen beroept zich op het recht om opleidingen te annuleren of te verplaatsen. De opdrachtgever mag in dat geval de opdracht annuleren. Daarbij is de opdrachtgever geen lesgeld of andere kosten verschuldigd.

Webshop